Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

фото 032.ua

Середа, 23 травня 2012, 17:25

У Жовкві назвуть першого лауреата літературної премії "Великий Їжак"

25 травня, у Жовклі буде названо першого лауреата премії "Великий Їжак", якою буде відзначений автор найкращої української дитячої книги. Переможець отримає 10 000 грн.

Переможець буде визначений з-поміж дев'ятки фіналістів, серед яких: Марина Павленко, Олекса Росич, Михайло Григорів, Василь Голобородько, Роман Скиба, Валентин Бердт, Юрко Бедрик, Сашко Дерманський, Дзвінка Матіяш.

На церемонію вручення, приїдуть члени комітету премії – журналіст, документаліст, оглядач часопису "Український тиждень", ведучий телевізійного каналу "ТВі" Юрій Макаров, віце-президент із навчальної роботи Національного університету «Києво-Могилянська академія», доктор філологічних наук, професор Володимир Панченко, директор Центру досліджень історії та культури східноєвропейського єврейства, член президії Єврейської конфедерації України, головний редактор видавництва «Дух і літера» Леонід Фінберг. Одним із почесних гостей церемонії вручення буде Ярослав Годун – директор Польського інституту в Києві.

На святі "Великого Їжака" співатиме також і Тарас Чубай, український рок-співак, композитор, фронтмен культового гурту "Плач Єремії", і Соломія Чубай, яка спільно з композиторкою Яною Іщук та Гич-оркестром готують спеціальну музичну програму "Скоромовка не для вовка" на вірші поета Григорія Чубая.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.