Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

dt.ua

Понеділок, 14 жовтня 2013, 15:19

Янукович підписав указ щодо останнього призову в Україні

Президент України Віктор Янукович підписав указ про останній призов та перехід на формування Збройних Сил на контрактних засадах. 

Про це Глава держави повідомив під час зустрічі з жінками - Героями України, передає прес-служба президента.

«Я сьогодні зранку підписав указ. Вже більше призову не буде. Там все розписано, як будуть звільнюватися в запас солдати строкової служби, і підуть у цьому році останні, і більше не будемо призивати», - сказав він, зауваживши, що набір на строкову службу збережеться лише у внутрішніх військах.

Президент підкреслив, що нині озброєння української армії, технології, що застосовуються в роботі, досягли того рівня, коли необхідне залучення кращих із кращих фахівців.

«Сьогодні в нас таке озброєння, такі військові технології, де потрібен дуже високий професійний рівень… Техніка дуже складна, тому армія зараз має бути професійна», - сказав Віктор Янукович.

На переконання Глави держави, до служби у Збройних Силах за контрактом мають іти «ті люди, які прагнуть до служби, яких тягне до військової професії».

«Зараз професійний підхід на контрактній основі - це та сама робота. Це військові професіонали, котрі мають забезпечити безпеку нашої держави», - резюмував Президент.

Нагадаємо, остання в історії Збройних Сил України призовна кампанія розпочалась 10 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.