Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

диплом

news.if.ua

Середа, 16 жовтня 2013, 16:12

Диплом про вищу освіту – головна надія молоді на працевлаштування

диплом

Молодь при зустрічі з роботодавцем розраховує на наявність диплому вищого навчального закладу як головну запоруку при працевлаштуванні.

Про це сьогодні, на прес-конференції, присвяченій проблемам працевлаштування української молоді, повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

«Роботодавці дивляться не просто в диплом. Вони звертають увагу на анкету, організовують різноманітні співбесіди», - зазначив Барилюк.

Під час обговорення також були висвітленні основні побажання та претензії молоді щодо вибору майбутньої професії.

«Реальний доступ до матеріальних благ у влади більший. Тому практично вся молодь хоче працювати у сферах політики та влади»,  - розповів заступник голови Львівської обласної ради Валерій П‘ятак.

Нагадаємо, за даними Держкомстату за 2013 рік в Україні близько 422 тис. безробітних. З яких, тільки 326 тис. отримують допомогу від влади в середньому розміром 1108 грн. в місяць. Також, за цими ж даними на даний час в Україні  на 1 робоче місце є 5 претендентів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.