Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Зюбаненко

Середа, 16 жовтня 2013, 17:09

Відтепер по нічному Львову ходити безпечно, ? головний міліціонер Львова

Зюбаненко

Львів є безпечним містом вдень та вночі, і це є безаперечний факт.

Про це повідомив сьогодні, 16 жовтня, начальник Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Сергій Зюбаненко на прес-конференції з представниками воєводської поліції Кракова.

Зокрема, йшлося про вивчення та практичне застосування досвіду поліції Кракова в контексті відеомоніторингу міста з метою профілактики вчинення злочинів та правопорушень, застосування новітніх технологій у роботі державтоінспекції, вдосконалення системи криміналістичної профілактики серед неповнолітніх з урахуванням вимог Європейського Союзу, а також обговорення критеріїв та рівня оцінки роботи поліції населенням Кракова.

Нагадаємо, раніше Зюбаненко зазначав, що програма реформування львівської міліції «Львів-безпечне місто» не працює через відсутність камер відеоспостереження. Це суттєво ускладнює міліції процес розкриття вуличних злочинів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.