Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

колонія

tsn.ua

Середа, 16 жовтня 2013, 18:19

Співробітники СБУ взяли на хабарі підполковника, який працював в колонії

колонія

У Львові Служба безпеки України спільно з прокуратурою викрила протиправну діяльність начальника оперативного відділу Львівської виправної колонії, який вимагав хабар від засудженого.

Про це повідомляє прес-служба Управління СБУ у Львівській області.

Підполковник внутрішньої служби вимагав від ув’язненого 19 тисяч гривень за не викриття можливої його причетності до незаконного обігу наркотиків на території колонії.

4 жовтня ц.р. співробітники СБ України затримали службовця «на гарячому» під час одержання ним частини грошей у розмірі 13 тисяч гривень.
Працівнику правоохоронного органу оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Наразі затриманий перебуває під домашнім арештом.

За цей злочини передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.