Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пожежна служба

myvin.com.ua

Четвер, 17 жовтня 2013, 12:39

Львівська облрада провалила ухвалення програми забезпечення пожежної безпеки на 2014-16 роки

пожежна служба

Львівська облрада не затвердила Обласну цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки на 2014 – 2016 роки.

Рішення було прийняте за основу, однак в цілому прийняте не було, із сесії Львівської облради інформує кореспондент Варіантів.

Відповідно до програми, голова Львівської ОДА В. Шемчук мав передбачити фінансування Програми в обласному бюджеті на 2014-2016 роки, а також інформувати обласну раду про стан виконання цієї Програми за підсумками півріччя та поточного року.

На фінансування програми передбачалося впродовж 2014-2016 років  56,1 млн грн. З них 55,5 млн - з місцевих бюджетів, 140 тис. грн - з обласного бюджету і 490 - з державного.

Директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко у виступі зазначив, що програма соціального забезпечення пожежної безпеки передбачає серед іншого створення нових пожежних підрозділів у районах, де вони відсутні. Це, зокрема, Золочівський, Миколаївський, Пустомитівський та Яворівський райони.

“Наприклад, Яворівський район звертався за допомогою, адже цьогоріч у районі горіло постійно. Хотілося, щоб було оперативне реагування на місцях, тому програму потрібно прийняти”,  - вмовляв депутатів Титаренко.

Додамо, що програма також передбачала виділення 140 тис. грн. на проведення (або участь) у щорічному Всеукраїнському фестивалі дружин юних пожежних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.