Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

andy-babubudu.livejournal.com

Четвер, 17 жовтня 2013, 15:22

У Мостиському районі зірвано початок опалювального сезону в бюджетних установах

Опалювальний сезон не розпочався вчасно, 2 жовтня, у 29 загальноосвітних школах, 3 дошкільних закладах Мостиського району, а також в мостиській міській лікарні.

Про це повідомляє газета «Наш край».  

Опалення у бюджетних установах не змогло розпочатися вчасно, зокрема, із
технічних причин: на газових лічильниках переважно відсутні коректори (прилади для точності обліку споживання газу), хоч котельні до роботи готові,  вчасно в газове управління не надійшла документація для опалення зі всіх установ, не всі школи подали оформлені договори з експлуатації газопроводів.

4 жовтня комісія з питань ТЕБ і НС Мостиського району постановила  серед іншого порушити питання перед керівництвом Львівської ОДА  та ПАТ “Львівгаз” про невідповідність займаній посаді начальника філії “Мостиське УЕГГ” Ігоря Борового, а також звернулась до прокуратури  з проханням вжити передбачених законодавством заходів прокурорського реагування  щодо діяльності чи бездіяльності керівництва філії “Мостиське УЕГГ”, про що проінформувати голову районної комісії з питань ТЕБ і НС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.