Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бті

poltava.pl.ua

П'ятниця, 18 жовтня 2013, 10:10

Працівниця львівського БТІ сяде за ґрати на 3,5 роки за підробку документів

бті

Галицький районний суд Львова виніс вирок стосовно реєстратора ОКП ЛОР «БТІ та ЕО», яка підозрювалась у вчиненні кримінальних правопорушень (зловживання службовим становищем та службове підроблення).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Державним обвинувачем прокуратури Галицького району доведено, що остання незаконно вилучила з комунальної власності приміщення на вул. Хотинській 1, площею понад 730 м кв., вартістю майже мільйон гривень.

Внісши неправдиві відомості у документацію, згадана працівниця БТІ зареєструвала право власності на це майно за фізичною особою.

Відтак, її засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади строком на 2 роки та зі сплатою 8500 грн. штрафу, із встановленням іспитового строку – 1 рік.

Водночас, судом задоволено позови прокуратури та витребувано з чужого незаконного володіння згадані нежитлові приміщення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.