Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

П'ятниця, 18 жовтня 2013, 17:52

Лікування Тимошенко за кордоном можливе, але для цього потрібно створити правовий механізм, ? політолог

Юлія Тимошенко

Для Тимошенко пора створювати правовий механізм для виконання пункту "лікування в "Шаріте", бо часу все менше.

Про це у своєму блозі на Українській правді написав політолог Ігор Попов.

"Є міжнародний досвід запровадження механізмів переривання ув'язнення для лікування, і нехай справа Тимошенко стане приводом для появи такої гуманної норми у нас", зазначив політолог.

"Є лише один варіант зміни законодавства – через Верховну Раду. І суперечки щодо того, хто ж має розробити і внести законопроект, виглядають як дивні ритуальні танці. Влада і опозиція не довіряють одна одній і бояться зробити подачу, яку не приймуть опоненти? Ну добре, внесіть той законопроект разом, або попрохайте це зробити позафракційних", написав Попов.

"На крайній випадок ставимо в порядок денний наступного пленарного тижня (з 22 жовтня) законопроект С.Міщенка 2453а, перед тим розглядаємо його в комітетах. Терміново доопрацьовуємо на друге читання, бо там є ряд дискусійних моментів. На тижні 5-8 листопада реально прийняти закон в цілому і Президенту оперативно його підписати. Відповідно, до Вільнюського саміту реально вивезти хвору в "Шаріте" і відкривати шампанське. Все інше – білий шум від лукавого", написав політолог.

"Помилування не буде. Ні повного, ані часткового з викупом. На це є ряд політичних, психологічних та юридичних причин, про які достатньо сказано і написано", зазначив Ігор Попов.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.