Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

Варіанти.net

Четвер, 24 травня 2012, 12:00

У Львові на маршрут №1001 нарешті знайшли автобус

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міськради, від сьогодні, 23 травня, на маршруті №1001 курсуватиме автобус. Він працюватиме з 07.00 за напрямком Приміський вокзал – Рясне-1.

«Ми розуміємо проблему мешканців прилеглих до Львова сіл. Саме тому прийнято рішення забезпечити транспортне сполучення цих територій з містом, незважаючи на те, що управління транспорту займається перевезенням по території міста, а це стосується доведення мешканців області. Ми прийняли принципове термінове рішення забезпечити транспорт з допомогою саме міського перевізника», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

Як уточнив Микола Жук, на маршруті №1001 курсуватиме 1 автобус, який виїде уже сьогодні о 13.00 з Приміського вокзалу.

Графік руху автобуса такий: у непарні години він відправлятиметься з Приміського вокзалу, в парні години – з Рясне-1. Початок роботи о 07.00. Їхатиме через кільцеву дорогу.

Нагадаємо, майже два місяці міська рада ніяк не могла знайти перевізника на маршрут №1001.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.