Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

холодна зброя

zbroya.info

Середа, 23 жовтня 2013, 10:41

У Червонограді чоловік порізав колегу по чарці

холодна зброя

Застілля, яке влаштували двоє червоноградців, завершилося обопільною сваркою та ножовим пораненням для гостя помешкання. На господаря квартири очікує кримінальна відповідальність.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

До Червоноградського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з приймального відділення центральної міської лікарні про те, що до них доставлений невідомий громадянин із діагнозом ножове поранення грудної клітки справа, який госпіталізований в хірургічне відділення міської лікарні.

Слідчо-оперативна група встановила, що потерпілим виявився 36-річний раніше судимий житель міста Червоноград.

«Нами встановлено, що потерпілий цього дня перебував у гостях у свого 29-річного знайомого в його квартирі, з яким він розпивав спиртні напої. Невдовзі між ними, на побутовому ґрунті, виникла сварка в ході якої господар квартири кухонним ножем заподіяв гостеві проникаюче поранення у грудну клітку», - розповів начальник Червоноградського МВ Володимир Калиш.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.