Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

зима

goloskarpat.info

Середа, 23 жовтня 2013, 12:31

Шемчук створив штаб з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду

зима

При Львівській ОДА утворено обласний штаб керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2013/14 року.

Про йдеться у відповідному розпорядженні голови Львівської ОДА Віктора Шемчука від 21 жовтня 2013 року №731/0/5-13.

Рішення прийнято для підвищення готовності органів управління та сил цивільного захисту Львівської територіальної підсистеми єдиної Державної системи цивільного захисту до оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з несприятливими погодними умовами.

Перший заступник голови ОДА, керівник обласного Штабу керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2013/14 року Богдан Матолич має організувати роботу Штабу з урахуванням погодних умов та обстановки на території області.

Голови райдержадміністрацій та мери міст обласного значення, начальники обласних спеціалізованих служб цивільного захисту мають утворити районні, міські в містах обласного значення та в обласних спеціалізованих службах цивільного захисту штаби керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2013/14 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.