Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

порше

vse-mashini.net

Середа, 23 жовтня 2013, 14:21

Біля Рави-Руської прикордонники затримали раритетний «Порше»

порше

Учора у пункті пропуску «Рава-Руська», що на українсько-польському кордоні, прибув легковик марки «Порше 911 Каррера» 1987 року випуску. 

Про це інформує прес-центр Державної прикордонної служби України.

Автівкою повертався додому житель Львова. Однак під час проходження прикордонного контролю водій іномарки не міг чітко відповісти на запитання прикордонного наряду. Тому автомобіль вивели для додаткової перевірки, під час якої було з’ясовано, що номер кузова не співпадає із номером вказаним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

Також прикордонно-митна оглядова група виявили ряд ознак, що вказують на можливе підроблення ідентифікаційного номера кузова, який був підфарбований.

Про даному факту було повідомлено співробітників МВС. За попередніми даними цей транспортний засіб, можливо, викрадений в одній з країн ЄС. На даний час проводиться перевірка цього автомобіля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.