Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

європейський вектор

europeword.com

Четвер, 24 жовтня 2013, 10:08

"Свобода" хоче на наступній сесії прийняти своє звернення про підтримку євроінтеграції

європейський вектор

Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді ініціюватиме на наступному сесійному засіданні ради ухвалення нового звернення на підтримку європейської інтеграції України. 

Про це заявив голова фракції Андрій Холявка, інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Треба розрізняти підтримку євроінтеграції України і підтримку вірнопідданицьких заяв на адресу чинної влади. Вважаю, що хвалити режим, робити йому компліменти немає за що», - сказав Андрій Холявка.

ВО «Свобода» від дня свого створення послідовно підтримує проєвропейський курс і незмінність цієї лінії підтверджена двома десятиліттями, сказав Холявка.

За його словами, на наступному засіданні обласна рада розглядатиме нове, гідне і адекватне звернення на підтримку європейської інтеграції України, і він сподівається, що звернення підтримають.

Нагадаємо, 22 жовтня депутати Львівської облради не підтримали звернення до Президента України, Прем'єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо підтримки євроінтеграційних намірів керівництва держави. Саме тоді "Свобода" відмовилась голосувати за звернення.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.