Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

атракціон на знесінні

facebook.com

Четвер, 24 жовтня 2013, 12:01

Суд призупинив роботу атракціону-тарзанки в парку «Знесіння»

атракціон на знесінні

Учора, 23 жовтня, ухвалою господарського суду Львівської області заборонено вчиняти будь-які дії щодо встановлення, реконструкції, будівництва та експлуатації тролейної переправи на «Знесінні» до остаточного рішення за позовом прокуратури Львова.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Львова.

На цей час вживаються заходи для її виконання.

Нагадаємо, у своїй позовній заяві прокуратура поставила вимогу про визнання недійсним укладеного між управлінням ЛМР та приватним підприємством договору оренди окремих конструктивних елементів благоустрою у межах парку для встановлення атракціону.

Водночас триває судовий розгляд ще одного позову прокуратури міста про скасування ухвали ЛМР, якою згаданій приватній структурі дозволено встановити тролейну переправу на території природно-заповідного фонду.
Наразі дію вказаної ухвали міськради за клопотанням прокуратури Львівським адміністративним окружним судом зупинено.

Нагадаємо, на вихідних канатна дорога на Знесінні запрацювала попри відсутність дозволів.

Нагадаємо, офіційне відкриття канатної дороги мало відбутися ще 16 жовтня. Організатори повідомляли, що поїздка обійдеться у 100 грн, а для студентів і пенсіонерів вартість квитка складатиме 80 грн.

Водночас 14 жовтня Державна екологічна інспекціявиявила порушення компанією ТзОВ «Кайзер Парк», яка сконструювала канатну дорогу, природоохоронного закондавства на "Знесінні", адже компанія незаконно зрізувала дерева.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.