Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тепло

unian.ua

Четвер, 24 жовтня 2013, 14:25

Верховна Рада дозволила погашати заборгованість за тепло та воду векселями

тепло

Нардепи підтримали у другому читанні законопроект Кабміну № 3358 "Про внесення зміни до статті 22 Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 р." щодо реструктуризації фактичної бюджетної заборгованості шляхом видачі фінансових казначейських векселів".

За відповідне рішення проголосували 238 народних депутатів, проти - 12, утрималось - 3 нардепи, повідомляє офіційний веб-портал Верховної Ради України.

Документ вносить зміни до держбюджету України та надає Кабінету міністрів України право реструктурувати фактичну бюджетну заборгованість за визначеними ним видатками державного бюджету, що виникла станом на 1 січня 2013 р., та заборгованість з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка утворилася у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи органами місцевого самоврядування, у встановлених ним обсягах шляхом видачі фінансових казначейських векселів строком обігу до п'яти років з дохідністю 5%.

"Право видачі таких векселів надати органам, що здійснюють казначейське обслуговування бюджетних коштів", - йдеться у документі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.