Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

каїр

smashingmagazine.com

Понеділок, 28 жовтня 2013, 18:34

Головне за понеділок, 28 жовтня

каїр

Головна подія: по всій країні відбулися офіційні урочистості з нагоди 69-річниці визволення України від фашистських загарбників

Політика
Міжнародні відносини
Росія не передбачає запроваджувати візовий режим щодо України, однак розгяладає можливість впровадження закордонних паспортів заявляє міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. Натомість  міністр закордонних справ України Леонід Кожара повідомив. Що для поїздок в Росію за закордонними паспортами потрібен перехідний період.
Комунікації
У вересні 2013 року 49.8% дорослого населення України користувалися Інтернетом. Темп приросту протягом лютого 2012-жовтня 2013 років склав 16%, що трохи поступається рекордному стрибку в 34% у період з березня 2011 по лютий 2012 року (КМІС)
Охорона здоров’я
Державна служба України з лікарських засобів після повторного інспектування виробника лікарських засобів «Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ» (Німеччина) дозволила йому повернутися на український ринок.
Наука
Інститут української археографії та джерелознавства, який має Львівське відділення, планують ліквідувати

Львів
Міжнародні відносини
Генеральним консулом Республіки Чехія у Львові призначений доктор  Мірослав Кліма
ГО
27 жовтня з нагоди 69-річничі визволення України від фашистських загарбників у Львові керівництво Антифашистського комітету та ветеранських організацій Львівщини поклали квіти на Пагорбі слави до могил радянських воїнів.
Охорона здоров’я
17 осіб, в тому числі троє дітей, станом на сьогодні  госпіталізовані з підозрою на отруєння, спричинене вживанням в домашніх умовах курей-гріль, придбаних в магазині мережі Арсен, на  ул.. Чорновола у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.