Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

квест

dailylviv.com

Вівторок, 29 жовтня 2013, 12:37

Змаганнями квествого типу відзначать річницю листопадових боїв за Львів

квест

2 листопада у Львові відбудуться квестові змагання під назвою «Осіння Звитяга», присвячені річниці «Листопадового Зриву»

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Як зазначають організатори, Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ», формат заходу поєднує логічні ребуси, рухливість, використання знань з історії та елементи рольової гри з детективною атмосферою. 

«Значною частиною цьогорічних змагань також буде перевірка на вправність зі стрільби з пневматичних гвинтівок, командні тактичні дії у форматі лазертагу, тобто, не лише розгадування ребусів. Але й рольової частини гра не позбавлена - таємний агент не зізнається, що причетний до гри, якщо учасники виконуватимуть завдання не надто ретельно. Загалом квест не лінійний, тому ми даємо можливість вибору послідовності виконання завдань, які охоплюють історичний центр Львова. Це, в свою чергу, також розвиває у підлітків самостійність, вміння особисто приймати рішення», - розповідає Богдан Лукащук, член Молодіжного Об’єднання «ГРАНІТ».

«З призовим фондом нам допомагають наші партнери – Інтернет-кафе «Чорна Медея», «Коммуна», Лазертаг клуб «Штурмовик», магазин спорядження «Штурм» та інші. Тому ті, хто прийдуть перевірити свої знання і спритність, не залишаться без винагороди. Хоча, за словами учасників попередніх квестів від «Граніту», така гра – це вже подарунок», - додає один з організаторів Андріан Кобевко.

Зголоситись на гру можна через соціальні мережі (vk.com/zryv2013), сайт організаторів, або прийти безпосередньо на старт у суботу, 2 листопада, о 13.00 год (старт біля пам’ятника І. Франку, вул. Університетська).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.