Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Сало

Четвер, 31 жовтня 2013, 17:12

Олега Сала у Львові зустріли оплесками і вигуками «Сала на нари!» (ВІДЕО)

Олег Сало

Сьогодні під час офіційного представлення Олега Сала в якості голови Львівської ОДА присутні в залі повідомлення про це зустріли оплесками і вигуками «Сала на нари!».

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Частина присутніх в залі чиновників Львівської ОДА, котрі зайняли перші ряди в залі, – аплодували. Але їхні оплески не змогли заглушити скандування  «Сала на нари!», що неслося з задніх рядів, які займали депутати Львівської облради і журналісти.

Натомість повідомлення про призначення екс-голови Львівської ОДА Віктора Шемчука радником президента зал зустрів одностайними бурними оплесками.

Нагадаємо, о 17.00 у Львові розпочалося представлення Олега Сала на посаді голови Львівської ОДА. Представляти нового голову до Львова прибув віце-прем'єр Олександр Вілкул.

Сьогодні президент Янукович призначив Олега Сала на посаду голови Львівської ОДА, перед тим іншим указом звільнивши з цієї посади Віктора Шемчука.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.