Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

chernigiv-city.com

Четвер, 24 травня 2012, 16:21

Свято закінчилося - заступники Садового уже не отримуватимуть тисячі гривень премій та надбавок

Депутати Львівської міської ради проголосували за ухвалу «Про службу в органах місцевого самоврядування», яка суттєво знизить зарплатню працівників департаменту «Адміністрація міського голови».

Згідно з текстом ухвали щомісячне преміювання працівників департаменту знизять до 10% посадового окладу, а преміювання з нагоди державних і національних свят, професійних свят та ювілейних дат надаватиметься лише на основі ухвали міської ради.

Нагадаємо, нещодавно з'ясувалося, що середня зарплата у заступників міського голови Львова впродовж 2007-2011 рр. становила близько 190 тис. грн у рік, а керівників департаментів та управлінь – в межах 100 тис грн. Перший заступник міського голови О. Синютка у 2011 році в середньому отримував зарплату 13-14 тис. грн. Щомісяця для очільників виконавчих органів окремо призначають надбавку у розмірі 100% від суми зарплатні, премії в розмірі дві зарплати та кошти на оплачувані відпустки в чотири і більше оклади. Сума коштів за оклад, ранг і вислугу років загалом становить близько 3 тис. грн у місяць, а завдяки надбавкам переростала у значно більшу суму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.