Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ганна Герман

П'ятниця, 1 листопада 2013, 15:01

Призначення Сала – одне з найбільш вдалих рішень Президента у кадрових питаннях щодо Львівщини, ? Герман

Ганна Герман

Нардеп, член парламентської фракції Партія регіонів Ганна Герман вважає, що новопризначений голова Львівської ОДА Олег Сало зробить те, що не вдалося його попередникам, – забезпечити всі необхідні умови для якісно нового рівня розвитку регіону.

Про це інформує прес-служба Партії регіонів.

«Я думаю, що призначення Олега Сала головою Львівської обласної державної адміністрації – одне з найбільш вдалих кадрових рішень, які тільки можна було зробити стосовно Львівщини. Він сам походить зі Львівщини, дуже добре знає регіон, є надзвичайно компетентним і жорстким керівником. Це та людина, яка зможе навести порядок на Львівщині», – зауважила Ганна Герман.

За її словами, попередники Олега Сала на посаді голови Львівської ОДА були компетентними, однак Львів потребує твердої руки. «В нас не було доброї історії голів обласних держадміністрацій на Львівщині. Всі його (Олега Сала. – Ред.) попередники загалом були гарні і компетентні люди. Але у Львові потрібна тверда рука. Львівщиною має керувати людина, яка знає і любить регіон, працює чітко, не даючи слабинки», - уточнила парламентарій.

Вона зазначила, що рішення стосовно призначення Олега Сала визрівало вже досить давно. «Ця ідея виникала відтоді, як Віктор Янукович обійняв посаду Президента. І це рішення чекало свого часу. І цьогорічна осінь – найкращий час для того, щоб його втілити. Я переконана, що Олег Сало витягне львівський регіон з того занепаду, в якому він перебував в останні роки, тобто зробить те, що не вдалося зробити його попередникам», – резюмувала політик.

Нагадаємо, вчора, 31 жовтня, Олега Сала було призначено головою Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.