Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

палермо

dailymail.co.uk

П'ятниця, 1 листопада 2013, 15:59

Головне за п'ятницю, 1 листопада

палермо

Головне за день:  Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко просить народних депутатів від опозиції якнайшвидше прийняти законопроект щодо лікування за кордоном.

Опозиція заявила, що підтримає даний законопроект. Партія регіонів визначатиметься в понеділок.

Політика
Президент
Віктор Янукович підписав закон № 644- VII "Про внесення змін до деяких законів України щодо скорочення кількості документів для отримання державної допомоги при народженні дитини", повідомляє прес-служба глави держави в п'ятницю.
Міжнародні відносини
Ускладнення з 28 жовтня митного оформлення транзитних вантажів привело до появи на українсько-російському кордоні в Донецькій і Луганській областях черг більш ніж 360 вантажних автомобілів, а в найближчі тижні проблеми виникнуть на пунктах пропуску в Харківській, Сумській і Чернігівській областях.
Львів
Надзвичайна ситуація
На Львівщині кількість осіб, які були госпіталізовані львівську лікарню з отруєнням через споживання курей-гриль з місцевого супермаркету, збільшилася до 33 осіб (серед них - 4 дітей).
Міжнародні відносини
Сьогодні посли Республіки Польща, громадські діячі Польщі, львівські поляки взяли участь в акції "Світло пам'яті для Личаківського цвинтаря".
Львівська ОДА
Заступники голови Львівської ОДА Віктора Шемчука написали заяви на звільнення згідно чинному законодавству
Львівська міськрада
Сьогодні Львів святкує 95-ту річницю створення ЗУНР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.