Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

затримання

golos-info.com.ua

Понеділок, 4 листопада 2013, 16:49

У Львові вбили безхатченка

затримання

У Львові, на території дачного кооперативу, виявили тіло чоловіка, яке знаходилося у металевій бочці (автоцистерні) з водою.

Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. 

До Шевченківського райвідділу міліції Львова надійшло повідомлення про те, що на території дачного кооперативу, який знаходиться на вулиці Варшавській, у металевій бочці ємністю, частково заповненій водою, виявлено тіло людини.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що на території закинутої нежилої дачі, у металевій бочці закопаній у грунт, наполовину заповненій водою, знаходиться тіло чоловіка. Для вивільнення тіла залучалися працівники ГУ ДСНС у Львівській області, які застосовували спецтехніку для розрізання металевої ємності.

На тілі чоловіка було виявлено сліди насильницької смерті.

Загиблим виявився 33-річний житель міста Львова, без певного місця проживання, який періодично перебував на території закинутого дачного будинку даного садового кооперативу.

Вжитим комплексом оперативно-розшукових заходів було встановлено, що вбивство чоловіка на грунті особистих неприязних відносин скоїв 24-річний львів’янин, який після сварки з потерпілим завдав йому кілька ударів по голові та тулубу саперною лопаткою, а коли той знепритомнів, кинув тіло у ємність з водою.

Підозрюваного затримано, він зізнався у скоєному.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

При використанні матеріалу гіперпосилання на mvs.gov.ua обов`язкове
версія для друку

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.