Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

image.tsn.ua

Четвер, 24 травня 2012, 17:15

На Львівщині на 77 млн. грн. збільшили обсяг субвенцій з держбюджету на соціальні виплати

Обсяг субвенцій з держбюджету на соціальні виплати у Львівській області збільшили на 77 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У Львівській області завершили роботу із реформування нової структури органів праці та соціального захисту. Запровадили інститут соціальних інспекторів, організували роботу громадських приймалень, впровадили єдину технологію прийому громадян. Про це заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк під час свого виступу на засідання Ради регіонів.

«З урахуванням соціальних ініціатив Президента України обсяг субвенції з державного бюджету на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, збільшено майже на 77 млн. грн. і складає на цей рік 1935,2 млн. грн.», - наголосив Михайло Костюк.

Голова облдержадміністрації також повідомив, що на Львівщині запроваджено принципово новий рівень соціального захисту населення в ринкових умовах – систему соціального страхування (від нещасних випадків на виробництві, на випадок безробіття, хвороби, пенсійного страхування). Відтак, з березня 2012 року Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві проведено перерахунок щомісячних страхових виплат із збільшенням на 17,6% 14949 потерпілим на виробництві та членам їх сімей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.