Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Четвер, 24 травня 2012, 17:35

Львівським депутатам не вгодили мер і виконком Винників

Депутати Львівської міської ради звернулися до прокуратури, СБУ, Держфінінспекції, Державної податкової інспекції та Держкомзему у Львівської області з проханням перевірити діяльність міського голови Винників та виконавчого комітету Винниківської міської ради.



У тексті документу йдеться про те, що міський голова та виконавчий комітет Винниківськомої міськради систематично зловживали своїми повноваженнями у галузі будівництва, управління комунальної власністю, не виконували рішення судів та бюджету міста.

«На підставі рішень уповноважених органів та у зв'язку з істотними порушеннями у фінансовій сфері накладено арешт на банківські рахунки виконавчого комітету Винниківської міськради та заблоковано рух грошових коштів, належних до бюджету м. Винники», - зазначено у зверненні.

Нагадаємо, ще у 2005 році міський голова Винників Сергій Уваров звільнив із займаної посади свою заступницю Галину Донець, коли та перебувала у лікарні. Жінка подала до суду, який довів її правоту, відтепер з міського бюджету міста їй виплачують гроші за вимушений прогул. Відділ примусових виконань Державної виконавчої служби у Львівській області наклав арешт на все рухоме і нерухоме майно Винниківської міськради у межах суми звернення — 58 159,08 грн. У 2009 році з бюджету міста виплачено Галині Донець у 36 тисяч грн., також є рішення суду про виплату екс-заступникові мера ще 16 тис. грн та накладення штрафу за невиконання рішення суду на самого бургомістра у розмірі 96 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.