Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Середа, 6 листопада 2013, 11:22

У Львові з'явилися листівки проти голови Львівської ОДА Олега Сала (ФОТО)

сало олег

У Львові, на проспекті Шевченка, можна зауважити розклеєні листівки під назвою "Чому українці у Львові давно не люблять Сала".

Нижче в листівках зазначається про 5 скандальних моментів з біографії нинішнього очільника Львівщини.

Спочатку Салу закидають, що коли він був головним міліціонером Львова, то у місті страшно було жити - Студентському братству підкинули гранату, за листівки та акції проти кучмізму студентів били, арештовували і судили, від університетів вимагали вжити заходів щодо них.

Автори листівок нагадують, що у лютому проти Сала порушили дві кримінальні справи (за порушення виборчого права, зловживання владою і службовим становищем) й оголосили його в міжнародний розшук.

Крім цього, Сало товаришував з російським кримінальним авторитет засновником "Російського клубу" Максимом Курочкіним на прізвисько Макс Бешений, якого у 2007 році застрелив снайпер, коли конвой виводив того із Святошинського суду м. Києва.

Також у листівці йдеться, що у 2006 ррці справи проти Сала, і він балотувався до Верховної Ради від фінансованого Курочкіним блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція".

І останній закид. За словами генерала міліції Москаля, у 2012 році за вказівкою Сала "Беркут" штурмом взяв ОВК а виріз бюлетені з виборчого
округу №132 на Миколаївщині, де перемагав фермер Аркадій Корнацький, а вибори були визнані недійсними, йдеться у листівці.

Нагадаємо, 31 жовтня Олег Сало став новим головою Львівської ОДА, і змінив на цій посаді Віктора Шемчука.

Фото листівки подаємо нижче:

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.