Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

контрабас

theepochtimes.com

Середа, 6 листопада 2013, 15:07

У Львові пройде перший в Україні конкурс контрабасистів

контрабас

З 6 до 11листопада у Львівській національній музичній академії імені Лисенка проходитиме музичний конкурс «GOLDEN BASS».

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Віртуозність гри на контрабасі продемонструють учасники із Польщі, України, Туреччини, Росії, Китаю, Німеччини, Іспанії, Чехії, Великобританії, Італії, Франції, Південної Кореї, Чилі. Програма заходу складена так, що учасники продемонструють свою майстерність як і у сольному виконанні, так і разом з оркестром.

Проведення конкурсу відбуватиметься у три етапи: у першій частині конкурсанти виконають сюїти Баха, Фріба чи Егліссона, сонати Шпергера або Еккльса, а також обов’язковий твір українського композитора Богдани Фроляк. У другому турі учасники зіграють соло для контрабасу на власний вибір. У третьому етапі контрабас прозвучить у супроводі оркестру.

Конкурс проводиться під патронатом Валерія Гергієва - художнього керівника Маріїнського театру, головного диригента Лондонського симфонічного оркестру, народного артиста Росії й України.

Музична подія розпочнеться урочистою церемонією відкриття 6 листопада о 18.00 год. у Великому залі Музичної Академії.

З 7 до 9 листопада учасники будуть задіяні у конкурсних етапах.

Фінал конкурсу та офіційна церемонія нагородження відбудеться 11 листопада.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.