Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

solar.atmosfera.ua

Середа, 6 листопада 2013, 18:17

"Концерн Хлібпром" заплатить 207 тисяч гривень за викиди забруднюючих речовин

Державна екологічна інспекція у Львівській області провела позапланову перевірку дотримання природоохоронного законодавства ПАТ «Концерн Хлібпром»

Про це йдеться на сайті Державної екологічної інспекції у Львівській області.

В результаті перевірки встановлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме: здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами без відповідного дозволу спеціально уповноваженого органу, що є порушенням вимог статтей 10, 11 і 33 Закону України «Про охорону атмосферного повітря».

Суму збитків, яке підприємство завдало державі, Держекоінспекція оцінила в 182,422 тис. грн.

Раніше, нагадаємо, ПАТ «Концерн Хлібпром» ВП «Цех кондитерських виробів» за наднормативні викиди забруднюючих речовин було нараховано збитки на суму 24, 738 тис. грн. Загалом за порушення вимог природоохоронного законодавства ПАТ «Концерн Хлібпром» нараховано збитки на загальну суму 207,16 тис. грн.

Матеріали перевірки скеровано у Прокуратуру Львівської області для прийняття рішення в порядку передбаченому ст. 214 КПК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.