Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ukrain.travel

Середа, 6 листопада 2013, 19:04

Облрада шукатиме гроші для лікарні відновного лікування у Східниці

Відділення Львівської обласної лікарні відновного лікування у Східниці на межі закриття через поганий стан будівлі, тому Львівська облрада шукатиме до кінця року хоча б третину грошей на ремонтні роботи в лікарні.

Про це йшлося на засіданні з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської облради, передає кореспондент Варіантів.

Для повного ремонту приміщення відділення Львівської обласної лікарні відновного лікування у Східниці потрібно щонайменше 300 тисяч гривень, але комісія вирішила протягом місяця знайти хоча б 100 тисяч гривень на виконання тих ремонтних робіт, які допоможуть лікарні перезимувати.

Зокрема комісія планує, що на 100 тис. грн. відремонтують дах та декілька кімнат у приміщенні лікарні.

Нагадаємо, депутати Східницької селищної ради ініціюють розірвання договору оренди нерухомого майна між Східницькою сільрадою та Комунальним закладом Львівської обласної ради "Львівська обласна лікарня відновного лікування", через невиконання умов договору зі сторони облради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.