Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

П'ятниця, 25 травня 2012, 09:47

Хто винен у тому, що бюджет Львова втратив майже 2 мільйони гривень, досі не з’ясували, втрутиться прокуратура

Депутати Львівської міської ради просять прокуратуру визначити які посадові особи відповідальні за завдання збитків міському бюджетові у розмірі 1 мільйона 931 тисяч 100 гривень, стягнених на виконання рішень судів. Саме таку суму повинне виплатити місто за рішеннями судів минулого року.



Депутати також просять прокуратуру вжити заходів і до виконавчого комітету Львівської міськради та міського голови Львова, які не виконали ухвалу «Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2012 рік».

Згідно з цим документом виконавчий комітет зобов'язувався створити тимчасову комісію для проведення службового розслідування щодо посадових осіб, дії яких спричинили збитки міського бюджету у розмірі 1 931,1 тисяч гривень, стягнених на виконання рішень судів, виконання ж рішення покладено на міського голову Львова.

Нагадаємо, ЛКП «Львіводоканал» програв суд Світовому банку через неповернення позики.
Відтак «Львівводоканал» має заплатити згідно з рішенням суду 6 млн грн, а Львівська міська рада ще 21 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.