Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський обласний клінічний діагностичний

lib.exdat.com

Четвер, 7 листопада 2013, 15:12

Львівський обласний клінічний діагностичний центр працюватиме разом з його госпрозрахунковим відділенням

Львівський обласний клінічний діагностичний

Госпрозрахункове відділення Львівського обласного клінічного діагностичного центру погодилося розміститися на першому поверсі на вул. Пекарська, 69б та змінити умови договору оренди.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Раніше кабінети Госпрозрахункового відділення Львівського обласного клінічного діагностичного центру були розсіяні по приміщенні, але з 2013 року договір оренди між Львівським обласним клінічним діагностичним центром та його госпрозрахунковим відділенням завершився.

Головний лікар відмовився продовжувати оренду госпрозрахунковому відділенню.

Але на вчорашньому засіданні комісії питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської облради головний лікар Львівського обласного клінічного діагностичного центру Пукаляк Роман та директор ТзОВ "Госпрозрахункове відділення Львівського обласного клінічного діагностичного центру" Етері Пасєка погодилися на компроміс: госпрозрахунок буде розташований на першому поверсі діагностичного центру та платитиме оренду помісячно, а не за кількість годин в добу користуванням кабінетами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.