Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

poglyad.com

П'ятниця, 25 травня 2012, 10:55

Львів'ян просять об'їжджати вул. Коперника

Мешканців Львова просять обмежити заїзд транспорту на вул. Коперника у зв’язку з проведенням заходів з поховання Героя України Бориса Возницького. Відтак, зранку до 12.15 год рух на вул. Коперника буде перекритим.

Вул Коперника буде перекрита для руху транспорту на відрізку від вул. Словацького до центру міста.

Нагадаємо, сьогодні, 25 травня, відбудуться заходи з поховання Героя України. Як зазначено у розпорядженні міського голови Львова «Про проведення заходів з поховання Героя України Бориса Возницького», Героя України поховають на полі почесних поховань №67 Личаківського кладовища.

Відтак,приспущено Державний Прапор України на будівлі Ратуші та будинках і спорудах органів державної влади і місцевого самоврядування.

Також буде обмежено рух транспорту з 12.00 до 12.30 год за маршрутом ходу процесії: вул. М.Коперника, 15 (Палац Потоцьких) – пр. Свободи – пр. Т.Шевченка – вул. М.Драгоманова – вул. М.Грушевського,2 (Святопокровський катедральний собор) та в зворотному напрямку з 12.50 до 13.40 год за маршрутом ходу процесії: вул. М.Грушевського,2 (Святопокровський катедральний собор) – вул. М.Драгоманова – вул. О.Герцена – вул. І.Франка – вул. Пекарська – вул. І.Мечникова – Личаківський цвинтар.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.