Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

сеул

freehdw.com

П'ятниця, 8 листопада 2013, 16:59

Головне за п'ятницю, 8 листопада

сеул

Головна подія: партламенту не вдалося сьогодні розглянути жодний із запропонованих проектів щодо лікування засуджених, який би дозволив виїхати екс-прем'єру Юлії Тимошенко з України. 

Політика
Президент
Янукович підписав закон "Про внесення зміни до статті 28 закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" щодо отримання інформації співвласниками багатоквартирного будинку".
Янукович підписав закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків та удосконалення деяких положень" з «поправкою Кличка»
Янукович звільнив Михайла Вишиванюка з посади голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, а Едуарда Матвійчука з посади голови Одеської області. Янукович призначив Михайла Вишиванюка й Едуарда Матвійчука своїми радниками.Головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації призначено Василя Чуднова, а новим головою Одеської ОДА - Миколу Скорика.
Соціальна сфера
В Україні з березня 2013 р. борги із заробітних плат в приватному і корпоративному секторі збільшилися на 11% і тепер становлять 600 млн грн. Про це заявила міністр соціальної політики Наталія Королевська
Львів
Політика
Судова влада
Янукович підписав указ про переведення суддів: суддю Ізяславського районного суду Хмельницької області Добош Наталію Богданівну на роботу на посаді судді Пустомитівського районного суду Львівської області; суддю Золочівського районного суду Львівської області Грицка Романа Романовича на роботу на посаді судді Личаківського районного суду міста Львова; суддю Сихівського районного суду міста Львова Волоско Ірину Романівну – на роботу на посаді судді Галицького районного суду міста Львова.
Правоохоронні органи
Начальник ГУ УМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк перебуває у відпустку.
Співробітники СБУ спільно з працівниками прокуратури та слідчими міліції затримали начальника відділу Держземагентства одного з районів Львівської області "на гарячому" у його власному автомобілі під час отримання ним частини неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. дол..
ВРУ
Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок подав позов до Франківського районного суду Львова щодо статті «Гроші Тягнибока-4. Угода з дияволом», яку газета «Експрес» опублікувала 24 жовтня 2013 року.
Економіка
Будівництво
На модернізацію міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького у 2017-2021 роках Кабмін планує витратити 1,06 мільярда гривень.
Екологія
До суб’єктів господарювання, що входять до «Переліку 100 об'єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля в Україні» у Львівській області належать: Добротвірська ТЕС, державне підприємство «Львіввугілля», управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз», Львівське комунальне підприємство «Збиранка», Роздільське державне гірничо–хімічне підприємства «Сірка», Львівське міське комунальне підприємство «Львівводоканал», повідомили в Департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.