Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

в'язниця

svit24.net

Понеділок, 11 листопада 2013, 13:10

На Львівщині організатори каналу нелегальної міграції "сядуть" на два роки

в'язниця

Галицький районний суд міста Львова притягнув до кримінальної відповідальності грузина та українця, які налагодили канал незаконного переправлення нелегальних мігрантів через державний кордон.

Про це інформує прес-центр Служби Безпеки України.

У січні цього року двоє чоловіків намагались переправити п’ятьох громадян Лівану до Польщі, проте група мігрантів була виявлена та затримана правоохоронцями неподалік від кордону на Сколівщині. Згодом співробітники СБУ вийшли на організаторів каналу нелегальної міграції та затримали їх.

У ході досудового слідства було встановлено, що іноземці прямували з території Росії до країн ЄС, обравши в якості транзитної території Україну. Зловмисники мали супроводжувати нелегалів і обравши безпечні шляхи перетину українсько-польського кордону.

Вироком суду обох правопорушників визнано винними у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України, та призначено покарання у вигляді двох років позбавлення волі кожному.
Прес-центр СБ України

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.