Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

хор

minnesota.publicradio.org

Понеділок, 11 листопада 2013, 15:04

У Львові пройде фестиваль хорового співу

хор

У Львові з 15 до 17 листопада 2013 року пройде Фестиваль хорового співу «Співаймо канон».

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Вісімнадцять хорових молодіжних колективів з Львівської, Рівненської та Миколаївської областей виступатимуть з концертними програмами у приміщеннях Львівського палацу мистецтв і Будинку органної та камерної музики. Також керівники хорів матимуть можливість обмінюватись досвідом щодо різноманітних методик роботи з дітьми у формі проведення мистецьких майстер-класів.

“Цього року Фестиваль «Співаймо канон» присвячується творчості львівських композиторів. Основною метою Фестивалю є промоція дитячої хорової музики та заохочення до багатоголосого співу у формі канону”, – зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Наталія Гамкало.

Довідка: Канон – це музичний твір для декількох голосів. Мелодію виконує один голос, наступний починає цю ж мелодію до того, як перший закінчить. Опісля, таким же чином вступає наступний голос. Найчастіше канони бувають на 2 і 3 голоси, іноді можуть бути на 4 та 5 голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.