Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

шахи

walldoze.com

Понеділок, 11 листопада 2013, 16:24

За підтримки Петра Писарчука на Львівщині пройшов Міжнародний шаховий турнір «Кубок Розточчя»

шахи

Щорічний Міжнародний дитячий командний турнір з шахів «Кубок Розточчя», який відбувся цими вихідними 9-10 листопада у місті Жовква на Львівщині, зібрав близько сотні юних шахістів, віком від 6 до 17 років, з України та з-за кордону.

Шахові змагання проходили за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука, повідомляє прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

Перемогу у Міжнародному дитячому командному турнірі з шахів «Кубок Розточчя» здобули юні шахісти зі Львова та Пустомит. Зокрема, команда «Пустомити-2», яка представляла пустомитівську Дитячо-юнацьку спортивну школу «Тризуб», здобула перемогу у групі «А» (старші). У групі «В» (молодші) перемогу здобула команда «Леви-2» - вихованці львівської школи Олімпійського резерву «Дебют».

Друге та третє місця у групі «А» зайняли відповідно команди «Пустомити-1» (ДЮСШ «Юність») та збірна команда «Жовква-Червоноград» (ДЮСШ «Юність). У групі «В» друге місце посіли шахісти команди «Городок-1» (шаховий клуб м. Городок), третє місце – команда шахового клубу м. Новояворівськ.

Переможці турніру були нагороджені «Кубком Розточчя», учасники команд-переможців отримали медалі та дипломи, а всі без винятку учасники змагань отримали солодкі подарунки.

Організатор Міжнародного дитячого командного турніру з шахів «Кубок Розточчя» - директор Жовківського шахово-шашкового клубу «Дебют» Володимир Копцюх.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.