Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

gazeta.ua

П'ятниця, 25 травня 2012, 11:25

Через будівництва та реконструкції доріг у Львові масово зазнали руйнувань зупинки та тротуари, - депутати

Хідники вул. Зеленої від межі міста до вул. Сихівської зруйновані унаслідок ремонтів, також під час будівництва вул. Вернанадського пошкоджено зупинки тролейбусів №3 та №5. Про це на засіданні сесії повідомили депутати Львівської міської ради.



«Пішохідний тротуар на кінцевій зупинці тролейбусів №3 та №5, що біля Автовокзалу, зараз у жахливому стані, причиною цього є будівництво дороги на вул. Вернадського, яке досі не завершили», - розповів у своєму зверненні до міського голови депутат Петро Новосад.

Депутат вимагає вжити заходів, а саме полагодити тротуар і зупинки.

Інший «свободівець» Іван Лещишин у своєму зверненні розповідає про те, що стан тротуару вул. Зеленої після проведення ремонтних робіт незадовільний. «Вимагаю дорожні та комунальні служби впорядкувати тротуари на вул. Зеленій від меж міста Львова до вул. Сихівської», - йдеться у зверненні.

Нагадамає, у підсумках осіннього огляду шляхів, який провело міське управління ДАІ, виявлено, що під час ремонту львівських доріг постраждали сусідні вулиці. Окрім цього пошкоджено і площу перед будівлею Львівського цирку.
Однак працівники компанії «Онур конструкціон інтернейшнл» тоді запевнили, що додатково ремонтувати тротуари, площі та вулички не будуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.