Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 12 листопада 2013, 14:59

На Липинського без дозволів розпочали будівництво заправки

будівництво

У Львові на вулиці Липинського, навпроти автосалону «Форд», розпочалось будівництво автозаправної станції, проте належної документації та дозволів забудовник не має. 

Про це інформує прес-служба Львівської міськради. 

«Земельна ділянка, площею 0,15 га, належить ТзОВ «Інвест Регіон». Вони звертались до нас для надання містобудівних умов на будівництво та реконструкцію АЗС. Нами було підготовлене роз’яснення, що розміщення тут заправки суперечить генеральному плану міста, а також ухвалі міської ради, якою затверджена схема розміщення АЗС. Також тут знаходяться озеленені території. Однак, роботи все-таки розпочали», - зазначив Олесь Лужицький, заступник начальника управління архітектури департаменту містобудування ЛЬвівської міськради.

За його словами, сьогодні на місці заливають фундамент та будують підпірну стіну.

Відтак, департамент містобудування, відповідно до повноважень, звертатиметься до Інспекції Держархбудконтролю із проханням здійснити перевірку законності робіт. Якщо Інспекція виявить, що АЗС будують без погоджень, після звернення в суд підприємство можуть зобов’язати привести ділянку до попереднього стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.