Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

екзотичні тварини

meteoprog.ua

Вівторок, 12 листопада 2013, 16:26

До Львова завітає виставка екзотичних тварин

екзотичні тварини

З 23 листопада у кінотеатрі імені «Довженка» у виставковому залі на 2 поверсі починає працювати найбільша в Україні персональна виставка екзотичних тварин «Джунглі парк» із міста Запоріжжя. 

На виставці представлять понад 100 видів найрізноманітніших екзотичних тварин, починаючи від велетенських багатоніжок і закінчуючи приматами, такими як котячий лемур, інформує прес-служба Львівської міськради. 

«Умови утримання тварин максимально наближені до природних. Усі мешканці колекції отримують постійний ветеринарний догляд та забезпечені повноцінним харчуванням. Я і вся моя родина маємо біологічну освіту. Наша колекція існує як виставка вже 15 років та її вже мали нагоду побачити більшість регіонів України», - зазначає організатор виставки Андрій Марокко.
Виставка працюватиме в місті з 23 листопада 2013 року до 19 січня 2014 року. Вартість відвідування – 40 грн для дітей від 3 до 13 років, та 50 грн – для дітей старшого віку та дорослих.

Також організатори планують забезпечити безкоштовними квитками дітей-сиріт, дітей з обмеженими можливостями, дітей з неблагополучних сімей та кращих учнів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.