Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

christusimperat.org

Вівторок, 12 листопада 2013, 17:49

Свобода хоче погрітися в променях слави борців з Догналом

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді зареєструвала проект ухвали про впорядкування проведення масових заходів біля гарнізонного храму Святих Апостолів Петра і Павла у Львові.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Свободівці запевняють, що до комісії звернувся настоятель храму Святих Апостолів Петра і Павла отець Степан Сус з проханням підготувати проєкт ухвали, що заборонятиме проведення будь-яких масових заходів біля храму представниками секти Догнала.

"Ми максимально швидко підготували проєкт ухвали, що унеможливить проведення акцій представниками секти Догнала. Однак, ми повинні розуміти, що дозволи на проведення акцій "догналівці" отримують за сприяння виконкому Львіської міськради. Відтак ми вкотре вимагаємо від міського керманича Андрія Садового оскаржувати в судовому порядку будь-які намагання "догналівців" проводити публічні акції у Львові", – зазначив голова фракції Любомир Мельничук.

Нагадаємо, близько двох років Вірні Української правовірної греко-католицької церкви хочуть, аби їхні літургії відбувались у храмі Святих апостолів Петра і Павла, який належить УГКЦ.

Також представники гарнізонного храму зібрали підписи на звернення до Львівської міської ради з проханням заборонити проводити акції догналівцям під стінами гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.

Крім цього, невідомі жіночки (можливо, що догналітки) пікетували та ганьбили сесію Львівської обласної ради 3 жовтня, де вирішувалося питання підписання угоди з "Шеврон" щодо видобутку сланцевого газу на Олеській площі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.