Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гуртожитки

vinnitsaok.com.ua

Середа, 13 листопада 2013, 10:49

116-квартирний будинок у Стрию досі без тепла через бізнесмена

гуртожитки

Станом на сьогодні у будинку на вул. Січових Стрільців, 8-Б, що у Стрию, досі немає тепла через те, що власник будинка не уклав угоди з теплокомуненерго.

Про це Варіантам повідомила мешканка будинку Зоряна.

Раніше суд визнав, що будівля – це будинок, а не гуртожиток. Наразі господарський суд Львова вирішує чи законно приватизований будинок.

У 116-квартирному будинку живуть дві багатодітні сім'ї. В них є невеликий борг за комунальні послуги, решта ж квартир не мають заборгованості.

Будинок на Січових Стрільців, 8-Б приватизував бізнесмен Петро Лобойко і не бажає укладати договору на теплопостачання зі стрийським теплокомуненерго. За словами бізнесмена, поки йде судовий розгляд, він нічого не укладатиме.

Минулого року прокуратура зобов'язала бізнесмена укласти таку угоду, але все ж мешканці провели декілька зимових днів без тепла.

Цьогоріч ні міська рада, ні прокуратура не допомагає мешканцям у вирішенні конфлікту.

Мешканці будинку впевнені, що бізнесмен хоче, щоб вони добровільно виселилися з будинку. Аналогічно Лобойко робив з гуртожитком у Стрию – бізнесмен спочатку приватизував гуртожиток, а потім відключив газ, тепло та енергію і мешканці виселилися з приміщення. Пізніше Лобойко продав гуртожиток.

Нагадаємо, в серпні мешканці гуртожитку пікетували Господарський та Адміністративний суди Львова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.