Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

електробус

itc.ua

Середа, 13 листопада 2013, 16:02

Наступного року Львів закупить електробус та нові тролейбуси

електробус

Львів придбає електробус, а також тролейбуси та автобуси "Електрону" уже наступного року. 

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

"Ці закупівлі ми будемо проводити вже в наступному році. Бо є тендерні процедури. Електробус на завершальній стадії створення. Ми візьмемо його на випробування. Якщо все буде нормально, будемо купувати. Ми прийняли принципове рішення, що перші екземпляри техніки закуповуємо – це трамвай, електробус, тролейбус, автобус. Ми би хотіли, щоб у Львові на наших дорогах їздив наш львівський транспорт", сказав Садовий.

"Електрон" бере на себе важку нішу – абсорбувати все, що краще зроблено у світі, і робити наш львівський взірець, який можна продавати також за кордон. Важливі нові робочі місця. Так, як по трамваю: ми взяли перший взірець, зараз йдуть замовлення", сказав мер Львова.

"В наступному році, коли будемо купувати нові автобуси, то, в першу чергу, це буде якість. Добре, якби це були наші львівські автобуси, оскільки маємо підприємство, яке готове випускати автобуси найвищого рівня. Всі закупівлі будемо робити відповідно до чинного законодавства, але будемо враховувати всі недоліки, які були", - розповів Садовий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.