Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.news-ua.com

П'ятниця, 25 травня 2012, 12:44

Кримінальну справу щодо екс-працівників Львівського державного університету внутрішніх справ скеровано до суду

Кримінальна справа щодо колишніх працівників Львівського державного університету внутрішніх справ призначена до судового розгляду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Галицький районний суд Львова провів попередній розгляд у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього начальника складу озброєння - збройового майстра групи озброєння відділу ресурсного забезпечення вищезазначеного учбового закладу, який упродовж 2008-2011 років, зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою в групі осіб, привласнив та розтратив 113 одиниць вогнепальної зброї, боєприпаси, а також інше майно університету, загальною вартістю понад 160 тис. гр.

Крім того, обвинуваченими у даній кримінальній справі є колишній проректор Львівського державного університету з економічних питань та ресурсного забезпечення, а також старші інспектори групи озброєння, на яких покладався обов'язок контролю за обліком і зберіганням цього майна.

Суд погодився з позицією державного обвинувача прокуратури Львівської області щодо відсутності підстав для закриття чи зупинення вказаної кримінальної справи, а також з тим, що у ході досудового слідства не було допущено порушень вимог Кримінально-процесуального кодексу України, відтак призначив її до судового розгляду на 11 червня 2012 року.

Нагадаємо, 13 жовтня 2011 року прокуратура порушила кримінальну справу за фактом крадіжки зброї із Львівського державного університету внутрішніх справ. Загалом було викрадено 126 одиниць вогнепальної зброї.

Прокуратура пред'явила кінцеві звинувачення шістьом особам, причетним до викрадення зброї із Львівського державного університету внутрішніх справ.

Пізніше було порушено кримінальні справи проти 13 осіб за підозрою в незаконному зберіганні цієї викраденої зброї.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.