Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

колонія

panoramio.com

Четвер, 14 листопада 2013, 10:36

Цьогоріч 54 посадовці колоній Львова відповіли за порушення прав засуджених, – прокуратура

колонія

Цьогоріч 54 посадовці львівських колоній допустили порушення Закону України «Про попереднє ув’язнення», вимоги законодавства щодо матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення ув’язнених.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Львова.

До прикладу, як встановлено прокуратурою Шевченківського району, у виправній колонії №30 засуджені відбували дисциплінарні покарання у камері, де умови утримання не відповідають нормативними актами та є загрозливими для життя й здоров’я.

За постановою прокурора, функціонування вказаної камери ДІЗО уже припинено, а на відповідальну посадову особу колонії накладено штрафні санкції. Крім цього, після перевірки прокуратури, в установі розпочато ремонтно-будівельні роботи із заміни каналізаційних та водопровідних мереж.

Водночас, у ЛВК №48 виявлялися порушення кримінально-виконавчого законодавства та факти незаконного поміщення ув’язнених у дисциплінарний ізолятор.

На цей час за результатами розгляду 35 подань, внесених цьогоріч прокурорами на адресу згаданих виправних установ, такі порушення законодавства усунуто.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.