Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкоголю ні!

korjukivka-sity.at.ua

Четвер, 14 листопада 2013, 13:09

На Львівщині гастролює тріо священиків, які пропагують тверезий спосіб життя

алкоголю ні!

На Львівщині триває антиалкогольна духовно-мистецька акція «Вставайте, ходімо…»ь за участі тріо священиків "Новий час".

Такі заходи проведено у Пустомитівському, Яворівському, Буському, Кам`яка-Бузькому, Жовківському, Перемишлянському, Золочівському районах, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Головною метою таких духовно-мистецьких вечорів є: профілактика і запобігання поширенню пияцтва та алкоголізму серед молоді, популяризація здорового способу життя, організація змістовного проведення вільного часу для сільської молоді, розповсюдження інформаційно-методичних матеріалів з питань профілактики пияцтва.

Під час заходів для присутніх звучали пісні, поезія та розповіді священників антиалкогольної тематики. На концертах співочий гурт «Новий час» пропонує започатковувати при місцевих церквах «Книгу тверезості», в якій парафіяни дають обітницю не вживати алкоголь протягом певного часу. Після концертів волонтери роздавали гостям вечорів брошури: з курсу лекцій із собріології. Для шкіл і церков в рамках виконання обласної програми передано книжки Василя Лаби «Не пиймо, хлопці, Україна просить!».

За час проведення духовно-мистецької акції “Вставайте, ходімо…” її вже відвідало близько трьох з половиною тисяч осіб.

Упродовж листопада-грудня акції з профілактики та запобігання поширення пияцтва і алкоголізму серед населення продовжаться і в інших районах Львівщини.

Для довідки: гурт священиків “Новий час” засновано у вересні 2005 року. З початку творчої діяльності отці провели понад 500 концертів в Україні і за кордоном.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.