Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 14 листопада 2013, 14:07

Волонтери провели тренінги з безпеки дорожнього руху у Львові

Волонтери загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів-безпечне місто» за неповні три місяці роботи провели тренінги для 1500 школярів та акції нагадування вибору безпечної швидкості руху для водіїв.

Про це інформує кореспондент Варіантів.

"Волонтери кампанії у цікавій інформативній формі спілкуються з школярами, мотивуючи їх бути обережними та обачними на дорозі. Крім цього, ми звертаємося до всіх батьків та дітей щоб вони були більш помітнішими на дорозі. Слід обирати яскравий одяг в таку пору року як зараз", - зазначив керівник креативної групи кампанії Андрій Шевців.

Шевців також наголосив, що сьогодні вони проводять захід для безпечного водіння на вулиці Коперника : «Сьогодні ми провели акцію на вулиці Коперника. Учні школи №9 вийшли в яскравому одязі та зі знаками з позначкою 40 км, щоб нагадати водіям про обмеження швидкості.»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.