Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол з дошкільнятами

П'ятниця, 15 листопада 2013, 10:13

Львівські волейбольні «кажани» зіграли матч із дошкільнятами (ВІДЕО)

волейбол з дошкільнятами

Імпровізований волейбольний матч на одному майданчику із вихованцями дитбудинку провели гравці ВК «Барком-Кажани». Вчора, 14 листопада, волейболісти відвідали Львівський дитячий дошкільний будинок №1, що на Таджицькій.

Про це інформує прес-служба ВК «Барком-Кажани».

До малечі гравці ВК «Барком-Кажани» прийшли не з порожніми руками. Діток частували фруктами, дарували комікси та розмальовки. А ще бавилися з найменшенькими у ігри та вчили їх азам волейбольної гри.

Як розповів помічник тренера ВК «Барком-Кажани» Владислав Лазарчук , волейбольний клуб не вперше долучається до схожих проектів. «Основна наша мета – це популяризація здорового способу життя. А сьогодні дітки мали зможу побачити справжніх спортсменів, поспілкуватися з ними. Для них це велика подія. Ну і основне, ми хочемо показати, що вихованці дитячих будинків потребують нашої з вами уваги завжди. Не лише, коли святкуємо Миколая чи ще якесь велике свято», - підкреслив Владислав Лазарчук.

В гості до вихованців дитячого будинку прийшли усі гравці волейбольного клубу на чолі із тренерами та президентом ВК «Барком-Кажани» Олегом Бараном. «Допомога дитячим будинкам уже стала доброю традицією нашого волейбольного клубу. Як батько п’яти дітей, добре знаю, що кожна дитина прагне тепла, любові та уваги. А особливо, коли вона виховується у стінах дитячого будинку», - додав президент волейбольного клубу.

Додамо, що це уже не першій похід волейболістів у дитячий будинок. Такі візити до малечі спортсмени обіцяють зробити традиційними.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.