Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

китай

theepochtimes.com

П'ятниця, 15 листопада 2013, 16:37

Центр «Ні Хао» пропонує львів'янам вивчити китайську мову

китай

20 листопада у Львові відбудеться відкриття першого в Україні центру мови та культури Китаю «Ні Хао».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У центрі викладатимуть студенти з Китаю, які навчаються у Львові та запрошені педагоги. Також центр «Ні Хао» співпрацюватиме з кафедрою сходознавства імені проф. Ярослава Дашкевича ЛНУ імені І. Франка.

Організаторами проекту стали Міжнародна громадська організація «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» та Академія традиційного кунг-фу.

«Усі охочі матимуть унікальну можливість вивчати китайську мову від її носіїв. Програма є перспективною, тому що люди безпосередньо спілкуватимуться з представниками Китайської народної республіки. У наш час вчити іноземні мови – недешеве задоволення, але навчання у центрі мови і культури Китаю «Ні Хао» відбуватиметься на громадських засадах», - розповів голова правління Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» Юрій Котик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.