Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

kirovograd.comments.ua

П'ятниця, 25 травня 2012, 14:02

На Львівщині податківці викрили службовців, які розтратили майно підприємства на суму понад 1 млн. грн.

Працівники податкової міліції Львівської області викрили факт розтрати майна службовцями одного з підприємств Дрогобича на суму понад 1 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба ДПС України у Львівській області.

Під час перевірки з'ясувалося, що протягом двох останніх років службові особи вказаного підприємства реалізували значну частину майна, яке знаходилось у власності підприємства. Грошові кошти від реалізації цього майна на рахунки підприємства не поступали та проведені операції у бухгалтерському та податковому обліках не відображались.

Внаслідок таких злочинних дій службовим особам вдалось привласнити кошти від реалізації майна підприємства в сумі понад 1 млн. грн., - зазначив начальник податкової міліції Руслан Плющ.

Стосовно недобросовісних службовців дрогобицького підприємства порушено кримінальну справу. Наразі проводиться досудове слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.