Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vestiua.com

Понеділок, 18 листопада 2013, 16:12

За два дні проклали понад півкілометра нової теплотраси до будинків КЕВ на вул. Стрийській

Протягом 16-17 листопада проклали більше півкілометра нової теплотраси до будинків КЕВ на вулиці Стрийській у Львові.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Найпроблемнішими для ЛМКП «Львівтеплоенерго» залишаються кечівські об’єкти  теплопостачання.

На цих вихідних ремонтні бригади підприємства провели заміну тепломережі на вул. Стрийській. Роботи завершилися сьогодні вночі. Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, місто екстрено приймало рішення про виділення коштів на ці роботи, аби забезпечити мешканцям тепло.

«Щодо вивезення сміття, то КЕВ уклало угоду з іншою  компанією – «Санком». Якщо говорити про 4 будинки, які на вул Стрийській, і де КЕВ кинуло людей напризволяще, мережі не готові. Ми повинні думати, в першу чергу, про людей. Ми за п’ятницю, суботу і неділю проклали більше, ніж півкілометра нової теплотраси. Сьогодні люди будуть мати стабільне та надійне тепло. Ці мережі рвались. Прийняли екстрено рішення виділили більше 330 тис грн, щоб зробити ремонт, бо люди важливіші, ніж КЕВ», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.